The Ultimate! peeling 

 

Kan uw huid wel een boost gebruiken? Dé treatment om de uitgebluste huid weer te balanceren, voeden, ontgiften en te hydrateren. Dit is de behandeling voor de huid die hinder ervaart van puistjes of de huid die wellicht door zon te maken heeft gekregen met pigmentatie stoornissen weer ophelderen en vereffenen qua teint. 

Een combinatie van biopeel & fruitzuurpeeling in 1! 

 

12 weeks to GLOW!

Het combineren van 6 intensieve peeling behandelingen en 1 basisbehandeling + een dagelijkse huidverbeteringsroutine geeft een fantastisch resultaat aan de huid. 

 

Huidverbetering en celvernieuwing zonder de huid te verdunnen of te belasten.

Tijdens de 12 week tot GLOW! treatment komt u elke 2 weken in de salon voor een behandeling. De treatment bestaat in totaal uit 6 intensieve behandelingen en 1 basisbehandeling, om de behandeling thuis te ondersteunen krijgt u een Reiniging, Ampul in a Bottle, SPF30 en een Oil Elixir t.w.v. €119,20 mee naar huis. 

 

Uw wensen en mijn advies

Vooraf doen we een intake en maken we foto's. Aan de hand van de foto’s kunnen we de behandeling goed volgen. We combineren mijn advies met uw wensen en zo komt de 12 weeks to GLOW behandeling tot stand die helemaal bij uw huid en wensen past.

 

Voor wie? 

Voor elke huid die verbeterd kan worden. Herkent u pigmentvlekjes, puistjes, dehydratatie, doffe huid of lijntjes op uw gezicht? Dan is deze behandeling zeker wat voor u! De 12 week to GLOW! treatment is ook goed in te zetten als er geen hinder wordt ervaren maar indien u graag een boost wil voor uw huid.

 

De treatment

Elke 14 dagen gaan we uw huid versneld vernieuwen in 6 behandelingen van +- 60 minuten. Door de exfoliatie van de huid is het mogelijk dat de huid 3 tot 5 dagen na de behandeling soms wat gaat schilferen of vervellen. Dit is een goed teken! Na de 12 Weeks… Die GLOW! De huid ziet er egaal uit, is gehydrateerd en heeft een prachtige natural glow. Tot slot krijgt u een basisbehandeling van ca. 45 minuten. We bespreken dan het resultaat en we leggen de voor- en nafoto's naast elkaar, altijd leuk om het verschil te zien! En… spread the word hoe u de GLOW! hebt gekregen!

 

Contra Indicaties

Actieve rosacea

Lupus (auto-immuunziekte) 

Abnormale littekenvorming. De huid kan anders reageren dan verwacht. 

Overgevoeligheid voor aspirine (alleen bij gebruik van salicylzuur). 

Donkere huid

Kanker, ook wanneer de cliënt nog kankermedicatie inneemt. 

Actinische keratose 

Gebruik van Retinoïden (vitamine A-zuur)

 

Heeft u naar aanleiding van deze pagina toch nog vragen? Schroom niet en neem contact met mij op!