Bellabaci Cupping massage 

Bellabaci is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt uitgevoerd met siliconen cups. Door in de cup te knijpen, op de huid te plaatsen en langzaam weer los te laten, ontstaat er in de cup een vacuüm. Deze behandeling heeft een ontspannende en helende werking. Door het creëren van een zuigende werking aan het huidoppervlak en de negatieve druk, werkt de massage afvoerend op overtollig vocht en afvalstoffen, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid weer op gang.

 

De Bellabaci Facial cup heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels. Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert.
Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.

 

Voordelen

·      Het verbetert de bloedtoevoer naar de huid en verhoogt de soepelheid

·      Het verstevigt de huid; door het stimuleren van de fibroblastcellen wordt de productie van collageen en elastine gestimuleerd

·      Het reinigt de poriën, toniseert de huid en verwijdert overtollige olie en vuil door binnen te dringen diep onder het huidoppervlak

·      Verbetert en verzacht littekenweefsel

·      Het versterkt de huid en de weerstand tegen schadelijke invloeden

·      Betere opname van werkstoffen

·      Toxines (gifstoffen) worden verwijderd door het lymfestelsel

·      Verfijnt de poriën

·      Toniseert de mimische spieren

·      Vermindert rimpels en fijne lijntjes

·      Draineert vochtwallen en onderkin

·      Het losmaken van verklevingen

·      Heeft een vaatverstevigende werking

 

Anti-Aging

Door het verbeteren van de doorbloeding van de huid en door het zachtjes stimuleren van de fibroblast cellen, die de natuurlijke collageen en elastine produceren, krijgt uw huid een gezonde gloed en verstevigt de huid.

 

Een langzame en ontspannende massage met het gebruik van de Bellabaci cups die ervoor zorgt dat het lichaam zichzelf ontgift om een ultiem resultaat te bereiken in korte tijd. Het is vergelijkbaar met de werking van warme kompressen, maar heeft een veel beter effect. Het mechanisme trekt het bloed uit de slagaders naar de haarvaten. Het bloed keert dan via de aderen weer terug om te worden gereinigd en afgevoerd. De Bellabaci cups hebben geen irriterende werking op het gezicht of lichaam. Het geeft een lichte roodheid maar deze is niet blijvend. 

 

Op het zenuwstelsel heeft het een kalmerend effect en men raakt vaak in een diepe staat van ontspanning. Het behandelde gebied kan rood worden door de stimulatie. In sommige gevallen waar de Bellabaci cup langer op één en dezelfde plek blijft, kan er een zeer diepe en geconcentreerde "cup kiss" worden gevormd. Dit is een rode/paarsachtige verkleuring op de huid. Het geeft een intense stagnatie van de lichaamsvloeistoffen en toxines in dat gebied. Dit is geen blauwe plek en zal verdwijnen na een paar uur en in het uiterste geval een paar dagen.    

 

Bellabaci Cupping Massage is in te zetten voor het lichaam en gezichtsbehandelingen. Bellabaci is een huid verbeterende massage. Vraag naar de mogelijkheden.