Meet & Treat 120 minuten

Kom je voor het eerst in de salon? Of is het langer dan een jaar geleden sinds de laatste huidbehandeling? Dan nodig ik je uit om een afspraak te maken voor de Meet & Treat. Voorafgaand aan de behandeling een uitgebreide skintake plaats. Hierin bespreken we o.a. jouw huidwens(en) en bekijk ik de conditie van de huid. Na aanleiding van de skintake gaan we aan de slag met een gepersonaliseerde behandeling, de behandeling waar jouw huid behoefte aan heeft. Dit kan elke behandeling zijn uit mijn aanbod. Op basis van het advies kunnen we een vervolgbehandeling plannen.

 

Esse EXPERIENCE op maat 60 minuten

Deze op maat gemaakte gezichtsbehandeling maakt gebruik van de kracht van geavanceerde pre- en probiotica die de microbiële mix op de huid verbeteren. De behandeling wordt voor iedereen op maat gemaakt om  specifieke huidproblemen aan te pakken na een gedetailleerde huidanalyse, kalmeert en geneest de gestreste of geïrriteerde huid, stimuleert de collageenproductie, kalmeert ontstekingen en verbetert de barrièrefunctie.

De opname van een gezichtsmassage verlicht stress en spanning van het gezicht en verhelpt energieblokkades, wat ontspanning, gezondheid van de huid en homeostase bevordert.

Deze behandeling kan worden aangepast in aanraking en temperatuur en eventueel worden aangevuld met andere massages of deelbehandelingen zoals epileren / verven / harsen.

 

Esse LIVE PROBIOTIC EXPERIENCE 75 minuten

Deze unieke levende probiotische ervaring van wereldklasse betekent de toepassing van 5 miljard kolonievormende eenheden per ml LEVENDE lactobacillus-probiotica op de huid, gevolgd door het Esse Exclusion Mask. Dit zorgt voor de perfecte anaërobe omgeving voor de bacteriën om te beginnen met koloniseren.

De behandeling is ontworpen om ontstekingen te verminderen, de barrièrefunctie te verbeteren en tekenen van veroudering aan te pakken door de microbiële balans te herstellen en de huid te herstellen, waardoor de gezondheid van de huid op de lange termijn wordt gegarandeerd.

Naast de toepassing van levende microben op de huid, omvat de Levende Probiotische Experience ook de toepassing van ofwel de Esse Anti-inflammatoire of Esse Lifting-massage, die de behandelingsresultaten verder zal verbeteren en volledige ontspanning zal bevorderen.

 

Esse EXPRESS 35 minuten

De Esse Express is een korte maar ook resultaatgerichte behandeling. De behandeling omvat een reiniging, diepte reiniging, masker en dagverzorging. Tevens is dit een mooie behandeling wanneer je ook graag diverse deelbehandelingen wenst zoals epileren, verven, harsen.

De product keuze wordt aangepast aan jouw unieke huidbehoefte na een grondige huidanalyse. 

 

Esse CALM & GLOW

Heb je behoefte aan ontspanning? Ben je het zat om de tol van stress op je huid te zien? Bij Skin Vitality by Luana begrijp ik hoe stress niet alleen invloed heeft op je innerlijke welzijn, maar ook op de gezondheid van je huid. Daarom bied ik een unieke behandeling aan die stressverlichting en huidherstel combineert, zodat je niet alleen innerlijke rust vindt, maar ook je huid laat stralen.