Biopeeling

 

Een intensieve voeding boost voor de huid! De behandeling verwijdert dode huidcellen en geeft een boost door de hoge concentratie voedingsstoffen.

Wat kan er bereikt worden met de Bio Peel?

- Fijnere poriënstructuur 
- Gladdere huid 
- Verhelderen van hyperpigmentatie 
- Verbeteren van het acne-huidbeeld 
- Kalmeren van een onrustige huid 
- Intens opfrissen van een doffe, vale huid. 

Een Bio Peel is een kruidenpeeling waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen. Met zichtbaar resultaat! Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. De Spirulina alg bevat 11 vitamines, 10 mineralen en 18 aminozuren. Omdat deze voedingsstoffen makkelijk opneembaar zijn door de huid geeft de BioPeel een intensieve voedingsboost. De stamcellen in de huid worden voorzien van de benodigde voedingsstoffen. Eenmalige behandeling is effectief om dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door hoge concentratie voedingsstoffen. 

Kuurverband

Een eenmalige behandeling is zeker mogelijk. De behandeling verwijdert dode huidcellen en geeft een boost door de hoge concentratie voedingsstoffen. Om onderstaande huidproblemen te verbeteren is het noodzakelijk om meerdere behandelingen in kuurverband toe te passen.

- de huid die met acne te maken heeft gehad (littekens)
- rimpelvorming
- grove poriën
- verslapping van de huid
- hyperpigmentatie

 

In kuurverband kan de Bio Peel minimaal 3 maal met een interval van minstens 7 dagen herhaald worden. Er wordt ongeveer om de 10 dagen behandeld. Dit geeft intensieve resultaten. Na het kuurverband kan het resultaat behouden worden door elk kwartaal de Bio Peel te herhalen.

  • Eenmalige Bio Peel behandeling 
  • Kuur van 3 Bio Peel behandelingen 
  • Kuur van 6 Bio Peel behandelingen 

 

Wat gebeurt er tijdens en na een Bio Peel?

Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd en geactiveerd. Het gevoel kan als prikkelend, tintelend of branderig ervaren worden. Na het verwijderen van de peeling is de opnamevermogen van de huid verhoogd. Alle producten worden na de peeling beter opgenomen. Producten werken en voelen intensiever aan aangezien de huid gevoeliger is na de bio peeling. Dit is een teken dat de huid aan het werk wordt gezet. Het metabolisme van de huid krijgt een boost. De doorbloeding wordt geactiveerd en de aanvoer en opname van zuurstof en voedingsstoffen wordt verbeterd. Ongeveer 3-5 dagen na de behandeling kan de huid lichtelijk gaan schilferen. De mate van schilfering verschilt per persoon en is tevens afhankelijk van het huidtype. De huid kan in deze periode wat droger aanvoelen. Een Oil Elixir houdt de huid soepel en zorgt dat eventuele schilfering wordt vermindert. Deze peeling mag ook in de zomer toegepast worden in combinatie met SPF. 

Nazorg

Hoewel de huid niet specifiek UV gevoelig wordt door de Bio Peel, raakt de huid wel dode huidcellen kwijt. Hierdoor is de huid dunner en minder goed beschermd tegen UV straling. Om verbranding te voorkomen is het van belang om altijd SPF te gebruiken na een behandeling. Bij een kuur dient de gehele kuur SPF gebruikt te worden. 

 

Bio Peel wordt niet uitgevoerd als er sprake is van het volgende: 

- virale infecties (o.a. koortslip)
- kanker, ook wanneer er nog kankermedicatie wordt gebruikt
- actinische keratose ( zonneschade)
- bij gebruik van Retinoïden, Vitamine A-zuur, Roaccutane / Accutane
- open wondjes 

 

Let op:

- Tussen een Botox behandeling en een Bio Peel moet minimaal 14 dagen zitten.

- Tussen harsen en een Bio Peel moet minstens 14 dagen zitten

- Tussen de volgende behandelingen en een Bio Peel moet minimaal 6 weken zitten, mits deze zijn toegepast op hetzelfde gebied waar de Bio Peel aangebracht wordt:

  • microdermabrassie
  • sterke chemische peeling (TCA, Jessner, Blue Peel)
  • IPL
  • Laserbehandeling