Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een diepgaande massage die de doorbloeding verbetert en de huid verstevigt door de aanmaak van collageen te stimuleren. Het bindweefsel is verantwoordelijk voor het verstevigen en ondersteunen van de huid, maar naarmate we ouder worden, vermindert de elasticiteit en stevigheid van het bindweefsel, wat resulteert in rimpels, verslapping en andere tekenen van veroudering.

Door middel van specifieke massagetechnieken wordt de aanmaak van collageen en elastine bevordert en dit zijn essentiële eiwitten die de huid stevigheid en elasticiteit geven. Bovendien helpt bindweefselmassage om de lymfestroom te verbeteren, waardoor afvalstoffen worden afgevoerd en de huid er gezonder en stralender uitziet.

Het resultaat van bindweefselmassage voor het gezicht is een stevigere, gladdere en meer stralende huid. Door de verbeterde doorbloeding worden fijne lijntjes en rimpels verminderd, wordt de huidtextuur geëgaliseerd en krijgt de huid een gezonde glow. Bovendien kan bindweefselmassage helpen bij het verminderen van vochtophopingen, het verbeteren van de opname van huidverzorgingsproducten en het verminderen van spanning en stress in het gezicht.

Kortom, bindweefselmassage voor het gezicht is een effectieve behandeling die niet alleen de tekenen van veroudering verminderen, maar ook zorgt voor een algehele verbetering van de huidconditie. Met regelmatige sessies kunnen langdurige resultaten worden bereikt en kan de huid er gezond, jeugdig en stralend uitzien. 

 

Qua behandelingen zijn er twee opties;

 

Bindweefsel SPECIAL: Een fantastische behandeling met diepgaande reiniging van de huid, gevolgd door een stevige bindweefselmassage, een super geconcentreerd ampul en het waanzinnige exclusion mask of het ampul in combinatie met PDT Ledtherapie.

 

Bindweefsel BASIS: Deze behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, stevige bindweefselmassage en dagverzoging