Carboxy Therapie

 

De sleutel tot een stralende, jeugdige huid. 

Een naaldvrije behandeling helpt het metabolisme van de huid en de natuurlijke productie van zuurstof te stimuleren en zorgt voor een diepe hydratatie. De huid ziet er na het eerste gebruik aanzienlijk helderder, frisser, egaler, minder gelijnd en soepel uit

Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. De nieuwste toepassing van kooldioxide is een revolutionair CO2 gel masker om de huid jonger te maken door deze van binnenuit van zuurstof te voorzien. Dit effect staat bekend als het Bohr effect. De donkere cirkels en eventuele vetzakjes rond de ogen verminderen en de huid wordt strakker en egaler.

Tijdens het masker maken de rode bloedcellen zuurstof in de weefsels vrij, waardoor de huid zich sneller vernieuwt. De cellen functioneren beter waardoor de elastine- en collageenproductie wordt gestimuleerd. Om deze celstofwisseling goed te laten verlopen is een goede doorbloeding erg belangrijk. 

 

Behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal vliesmaker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten, dit kan een tintelend gevoel geven,  het masker voorkomt dat het gas verdampt en zorgt ervoor dat het direct de huid in gaat.  De huid kan ook wat warmer aan gaan voelen door het stimuleren van de doorbloeding. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt.

 

Het is een behandeling die steeds meer vrouwen in de wereld ondergaan. Bijna alle delen van het lichaam kunnen worden behandeling met carboxy.

De behandeling kent de volgende huidverbeterende werking:

  • Verbetert de huidtextuur en teint
  • Elasticiteit van de huid verbetert
  • Huid wordt strakker en egaler
  • Vermindering van Acne (het verhoogde zuurstofgehalte is dodelijk voor de bacterie die acné veroorzaakt)
  • Effectief bij Rosacea en vasculaire veranderingen
  • Donkere wallen verminderen
  • Grove poriën verkleinen

 

Is de behandeling pijnlijk?

Nee, de behandeling is niet pijnlijk maar je kunt wel een soort  tintelend gevoel ervaren. Je huid kan ook warm aanvoelen, maar dat is een normale reactie, de bloedstroom versnelt en wordt verrijkt  met zuurstof. De roodheid trekt over het algemeen na ongeveer een half uur weer weg.

 

Nazorg

- Laat op de dag dat je de behandeling hebt gehad je huid met rust. Breng geen andere producten aan op de behandelde gebieden dan de producten die ik adviseer

 

Carboxy Therapie wordt meestal in kuurvorm toegepast (1 keer in de 2 weken gedurende 4 tot 6 keer). Maar ook 1 behandeling geeft al een direct resultaat. Je huid straalt, heeft een perfecte doorbloeding en rimpels en verslapping zijn minder. 

Tevens is Carboxy te combineren met microneedling, huidverbetering op TOP niveau maar ook met bv. Buccal Massage. Interesse in een  combi behandeling? Vraag mij naar de mogelijkheden.

 

Jouw carboxy behandeling upgraden? Boek de Ultra V-lift masker tijdens de behandeling voor meer lifting, meer effect en betere resultaten!