''Mijn missie is om samen met mijn klanten te werken aan een mooie huid''

Mijn naam is Luana Di Santo, geboren in 1993. Sinds 2013 ben ik gediplomeerd huidspecialist. Ik behaalde mijn diploma allround schoonheidsspecialiste aan het Friesland College in Heerenveen. Tijdens en na mijn opleiding werkte ik bij een groot wellnessbedrijf en begon ik ook met het studeren voor een tweedegraads bevoegdheid docent Gezondheidszorg en Welzijn. Mijn droom was namelijk om les te geven aan toekomstige schoonheidsspecialisten. In november 2015 begon ik als docent schoonheidsverzorging op het Alfa-college in Hoogeveen en sindsdien leid ik jonge studenten op in het mooiste vak: schoonheidsverzorging.

Hoewel ik genoot van het lesgeven, miste ik het om zelf in de praktijk bezig te zijn en huidproblemen op te lossen. Zodoende ben ik mijn salon in 2019 aan huis begonnen. Na 3,5 jaar thuis aan de slag geweest te zijn, is de salon sinds Oktober 2022 gevestigd aan het Fok 47.

Mijn interesse in gezondheid en voeding groeide en ik realiseerde mij dat veel huidproblemen van binnenuit kunnen worden opgelost. Daarom begon ik in mei 2022 aan de opleiding Orthomoleculair Adviseur Gevorderd en heb ik in februari 2023 mijn diploma hiervoor behaald. 

Ik geloof dat het voeden en verzorgen van de huid van zowel binnen- als buitenkant de beste manier is om tot een stralende huid te komen. Mijn missie is om samen met mijn klanten te werken aan een mooie huid.