De huid verbeterende gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met Esse

Skin Vitality by Luana, is trots op het partnerschap met Esse, een natuurlijke en biologische huidverzorgingslijn die zich specifiek richt op de microflora van je huid. Onderzoek heeft duidelijk aangetoond dat de huid wordt bewoond door miljarden bacteriën die diep in de structuur van je huid aanwezig zijn. Deze bacteriën werken in harmonie met je eigen huidcellen om de complexe chemie te handhaven die zorgt voor een stralende huid. Het is dan ook van essentieel belang te begrijpen dat de bacteriën op je huid net zo belangrijk zijn als die in je darmen.

 

Esse heeft daarom probiotica en prebiotica toegevoegd aan al haar producten. Esse voorziet je huid van heilzame bacteriën die de strijd aangaan met de schadelijke bacteriën die veroudering van de huid veroorzaken. Daarnaast voedt Esse je huid met prebiotica, dat fungeert als voedsel voor de goede bacteriën, om zo de huidflora weer gezond te maken. Het is vanzelfsprekend dat de producten van Esse vrij zijn van parabenen, petrochemicaliën en kunstmatige geur- en kleurstoffen. Dankzij de hoogwaardige ingrediënten in Esse's producten is het niet nodig om deze schadelijke chemicaliën in onze gezichtsverzorgingsproducten te verwerken. Bovendien is Esse trots op haar veganistische, biologisch gecertificeerde, dierproefvrije en fairtrade benadering.

 

Om de resultaten van onze behandelingen te optimaliseren, bied ik je ook de mogelijkheid om Esse producten aan te schaffen voor thuisgebruik. Esse heeft een uitgebreid assortiment aan producten die aansluiten bij verschillende huidtypes, omdat elk huidtype specifieke behoeften heeft.

 

De biopeeling & microneedling worden uitgevoerd met de producten van Salonnepro

 

Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk, proudly made in the Netherlands! Ze hebben een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen.