PDT Led Therapie

Deze revolutionaire behandeling, ook bekend als Photo Dynamic Therapy, maakt gebruik van invasief koud LED-licht met specifieke frequenties om de huid te verbeteren. Dit geavanceerde apparaat maakt gebruik van rood, geel en blauw licht. 


Rood licht staat bekend om zijn anti-aging eigenschappen en als antioxidant. Het verbetert de bloedcirculatie, elasticiteit en teint van de huid. Daarnaast vermindert het fijne lijntjes en rimpels, herstelt huidbeschadiging en stimuleert het de afvoer van afvalstoffen. Daarnaast stimuleert het tot 5x sneller dan normaal de productie van fibroblasten bij aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid strakker en voller wordt met een duidelijke versteviging en lifting tot gevolg.

Geel licht  is revitaliserend en verhoogt de celactiviteit en energie, en is ontworpen om de huidveroudering en/of gevoelige huid te revitaliseren. Het stimuleert collageenvormende cellen en groeifactoren en verbetert het metabolisme. Het gele licht geeft een verbetering van cellulaire zuurstofuitwisseling. Verminderd droogheid, schilfering, en vermindert roodheid.

Blauw licht heeft een antiseptische, samentrekkende en kalmerende eigenschappen. Het is ideaal voor de behandeling van acne, mee-eters, ontstekingen en huidoneffenheden. Vermindert inflammatie door de circulatie te bevorderen en een versterking van het immuunsysteem te bewerkstelligen. Het verbeterd te huid door het creëren van zuurstof op de juiste diepte waardoor de Proprioni bacterie gedood wordt (bij acne en Acne rosacea speelt dit een rol)


Na slechts twee behandelingen in kuurvorm zul je al aanzienlijke verbeteringen aan de huid zien. Voor een intensiever resultaat raad ik een kuur van 8-10 behandelingen aan, twee keer per week, met een behandeltijd van 15 tot 30 minuten. Bovendien kan de PDT LED-lamp perfect worden ingezet  na intensieve behandelingen zoals bindweefselmassage of microneedling.

 

Bekijk ook eens de behandelingen met PDT Led therapie.